Τα δερμάτινα προϊόντα καλό θα ήταν να συντηρούνται ώστε να παρατείνεται η διάρκεια ζωής τους. Το δέρμα στην αρχική του μορφή (βακέτα)καθώς και όλα τα λεία δέρματα (βαμμένα ή μη) συντηρούνται με βερνίκι για δέρματα. Καλό θα ήταν να περνάτε τα δερμάτινα προϊόντα σας τουλάχιστον μία φορά το τετράμηνο ώστε να μην στεγνώνουν και να παραμένουν μαλακά και εύκαμπτα. Για την αναζωογόνηση του χρώματος, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε βερνίκι με χρώμα. Ως αναφορά στα επεξεργασμένα δέρματα, τα προϊόντα από καστόρι δέρμα χρειάζονται περιποίηση με προϊόντα καθαρισμού τα οποία είναι συνήθως σε μορφή σπρέι. Όι λεκέδες στα καστόρινα καθώς και στα δέρματα nubuck αντιμετωπίζονται με μια ειδική ‘γόμα’.
Τα δερμάτινα προϊόντα καλό θα είναι να φυλάσσονται σε μέρος ξηρό χωρίς υγρασία και μέσα σε κάποια υφασμάτινη θήκη ή σακούλα έτσι ώστε να αναπνέουν και να μην ξεραίνονται.
Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την φροντίδα και την αποθήκευση των προϊόντων, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-3252561.

fashionsteps
Menu
Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Κλείσιμο

Αγαπημένα

Προβλήθηκαν Πρόσφατα

Close

Δημιουργία Νέου Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Κλείσιμο

Κλείσιμο

Categories